Iepazīstot kosmētikas produktu sastāvdaļas: A-vitamīna esteri

Iepazīstot kosmētikas produktu sastāvdaļas: A-vitamīna esteri

A vitamīna atklāšanu ietekmējošie pētījumi 1906. gadā, kas notika saistībā ar ogļhidrātiem, proteīniem un taukiem, un to ietekmi uz dzīvnieku veselību. 1917. gadā neatkarīgi viens no otra jauna veida organisko savienojumu atklāja Elmers Makkolums no Viskonsinas-Medisonas universitātes un Lafajets Mendels ar Tomasu Osbornu no Jeila universitātes, kuru nosauca par "taukos šķīstošo faktoru A" (vitamīnu A). Vitamīns A pirmoreiz tika sintezēts 1947. gadā.

Vitamīns A tiek uzskatīts par “Svēto Grālu” kosmētikas pasaulē, jo tspēj atgriezt ādai atjaunošanās spējas un atgriezt ādai jaunību.

Lai vitamīns-A veiktu ādas atjaunošanu efektīvi, netraumējot ādas epidermu, ļoti svarīgi izmantot “stabilus” savienojumus, kas iekapsulēti skvalāna eļļas kapsulā, spēj nonākt ādas dermas slānī, ādu atjaunojot no iekšienes un padarot spēcīgāku.

Beauté Pacifique kosmētikas produktos tiek izmantoti 3 A-vitamīnu savienojumi:

Retinila palmitāts – stabila brīdi A forma, kas tiek izmantota krēmu ražošanā, saglabājot augsvērtīgās ādas atjaunojošās īpašības līdz krēma uzklāšanai uz ādas. pateicoties nanometra izmēra kapsulām, kurās ievietota sastāvdaļa, spēj iegūt ādas dermas slānī, atjaunojot bojātas kologēna/elastāna struktūras daļas. Lielisks ādu atjaunojošs līdzeklis, lai mazinātu grumbas un smalkās līnijas. Pateicoties Beauté Pacifique patentētajai sastāvdaļu transportēšanas sistēmai, kas spēj nodrošināt ādas atjaunošanos aktivitāti kā 10-20 gadus jaunākai ādai.

Retinilacetāts – ie līdzīgi kā Retinyl Palmitate, tāpēc bieži tiek izmantots kopā, lai mazinātu ādas novecošanās pazīmes. Lieliska sastāvdaļa, kas var uzlabot ādas saules radītu bojājumu un ādas novecošanās vietu radušos bojājumu mazināšanu.

Retinila propionāts – 3. A-vitamīna forma ko lieto Beauté Pacifique, tās uzdevums ir stabilizēt un regulēt pārējos A-vitamīna formulu.

 

Beauté Pacifique kosmētikas produktu izmantoto A-vitamīna esteru koncentrācja ir pietiekami augsta, lai efektīvi atjaunotu kologēna/elastāna struktūru ādas dermas slānī, tajā pašā laikā neradot ādai pieradumu un neizjaucot organisma atjaunošanos procesus.

Iespējams, klienti jau ir sastapušies ar “Retinola krēmiem” un to agresīvo iedarbību, tāpēc šeit ir atbildes uz biežāk saņemtajiem jautājumiem, jo ​​zīmola radīto produktu nav izmantotas aktīvas formas vitamīns-A:

“Vai Beauté Pacifique A-viatmīnu esteru krēmus var lietot saulainā laikā - vasarā?”

Jā, var, jo Beauté Pacifique kosmētikas ražošanā izmanto stabilas formas A-vitamīna savienojumus, kas iekapuspēti skvalāna eļas kapsulā, tāpēc krēmi nevar izraisīt pigmenta plankumu veidošanos, bet gluži otrādi – atjauno ādu no iekšienes. Beauté Pacifique kosmētikas mērķis ir padarīt ādu spēcīgāku.

“Vai Beauté Pacifique A-vitamīnu esteru krēmus nedrīkst lietot grūtniecības laikā?”

Jā, var. Mūsu ķermeņa kopšanas produkti uzlabo kologēna/elastāna kvalitātes ādā, kas mazina striju rašanās risku un var izraisīt radušās strijas, nepaaugstinot ādas jūtīgumu.