Vajadzīga palīdzība izvēloties nakts krēmu?

Vajadzīga palīdzība izvēloties nakts krēmu?

Speciālista rekomendācijas, kā pareizi izvēlēties savam ādas tipam un ādas stāvoklim piemērotāko Beaute Pacifique nakts krēmu.

Vai Tavs krēms spēj atjaunot ādu? Reading Vajadzīga palīdzība izvēloties nakts krēmu? 3 minutes Next Paradoxe sērija saņem apbalvojumus

Vai jums ir grūti izvēlēties pareizo nakts krēmu?


Tā nevajadzētu būt!


Izmantojiet šos ieteikumus, lai izvēlētos  Beaute Pacifique nakts krēmu, kas atbilst jūsu ādas tipam.

* visi Beaute Pacifique klienti atzīst, ka mūsu nakts krēmi pietiek neticami ilgam laikam. Iemesls tam ir niecīgās krēmu molekulas, kas ir tikai mikronu izmērā, un katra molekula ir piepildīta ar koncentrētām aktīvajām sastāvdaļām. Maksimālam efektam, Beaute Pacifique krēmi jālieto ļoti mazā daudzumā, un tādēļ 100 ml iepakojums pietiek līdz pat gadam, lietojot no pieres līdz pat dekoltē zonai, ieskaitot. Apmeklējiet Beaute Pacifique speciālistu bez-maksas konsultācijas un DermaScan ādas diagnostikas Lāzerplastikas klīnikā, Apotheka aptiekās vai Douglas veikalos, lai iegūtu padziļinātu konsultāciju un uzzinātu par savu ādu daudz vairāk nekā zināt līdz šim.

Normāla āda

Beaute Pacifique Creme Metamorphique night creme normal skin type
Ja jums ir normāla āda, jums vajadzētu tuvāk iepazīties ar mūsu Créme Métamorphique. Šajā zinātniski dokumentētajā nakts krēmā ir divu veidu A vitamīni, kas nostiprina un atjauno ādas kolagēna struktūru.

Kombinēta āda

Beaute Pacifique Super3 Booster Night Creme for combination skin type

Kombinētai ādai iesakām mūsu Super3 Booster. Super3 Booster satur propolisu, kas samazina eļļas rašanos ādā. Turklāt Super3 Booster ir visefektīvākais pretnovecošanās krēms mūsu tradicionālajās sērijās. Krēms atjauno pat ļoti smagus saules radītos bojājumus un ar vecumu saistītas izmaiņas, kā arī atjauno zaudēto kolagēnu un elastību ādā.

Taukaina - Problemātiska - Saules bojāta āda 

Taukainai, problemātiskai vai izteikti bojātai ādai iesakām mūsu spēcīgāko A-vitamīna esteru produktu no ārstu - Clinical sērijas.  Clinical Super3 Booster sastāvā ir līdzīgas aktīvās sastāvdaļas kā Super 3 Booster krēmā, taču šajā krēmā ir būtiski lielākas koncentrācijas. Dēļ aktīvo sastāvdaļu lielās koncentrācijas šis ir arī viennozīmīgi visefektīvākais pretnovecošanās krēms. Krēms strauji atjauno pat ļoti smagus saules radītos bojājumus un ar vecumu saistītas izmaiņas, kā arī atjauno zaudēto kolagēnu un elastību ādā.

 

Sausa un delikāta āda

Beaute Pacifique Creme Paradoxe Night Creme nakts krēms sausai ādai

Mūsu jaunais Crème Paradoxe nakts krēms ir pareizā izvēle. Crème Paradoxe nakts krēms mitrina, baro un vienlaikus samazina vecuma un saules bojājumus. Krēms apvieno vairākas aktīvās sastāvdaļas, no kurām katrai ir unikāla spēja reģenerēt un atjaunot ādu – īpaši efektīvs pret brīviem radikāļiem un stresu ādā, ko var izraisīt pārāk daudz saules. Crème Paradoxe pamatā ir gan A vitamīns, gan mūsu unikālais Čīles vīnogu sēklu ekstrakts.

Jauna un jūtīga āda

Beaute Pacifique SuperFruit Night Creme nakts krēms jauniešiem
Jaunai ādai (vidēji līdz 25 gadu vecumam), izvēlieties nakts krēmu no mūsu SuperFruit Skin Enforcement sērijas. SuperFruit Night Creme nakts krēms ir efektīvs nakts krēms pašām pirmajām smalkajām un mīmikas līnijām. Krēms uzlabo ādas spēju atjaunot, tādējādi saglabājot elastību un jaunības struktūru pēc iespējas ilgāk. Starp citām lietām, SuperFruit nakts krēma īpašības ir balstītas uz diviem īpaši barojošiem un dabīgiem ekstraktiem no Ziemeļvalstu SuperFruits: brūklenēm un zaļās tējas.

Vīriešiem

Beaute Pacifique Masculinity anti-age Night Creme nakts krēms vīriešiem

Beauté Pacifique Masculinity Anti-age creme ir spēcīgas iedarbības A-vitamīna krēms vīriešiem, kas efektīvi stiprina sejas un kakla ādu. Īpašās sebumu regulējošās sastāvdaļas ievērojami mazina ādas taukošanos. Pievienotais Propolis nodrošina anti-bakteriālu iedarbību – arī pusaudžu ādai. Satur Roibošu un Miežu asnu ekstraktu, kas mazina ādas apsārtumu/kairinājumu un ierobežo tālāku UV (saules)-bojājumu veidošanos.