Vai Tavs krēms spēj atjaunot ādu?

Vai Tavs krēms spēj atjaunot ādu?

Vai Tavs krēms tiešām atjauno ādu? Šajā rakstā noskaidro, kur iespējams veikt padziļinātu sejas ādas diagnostiku bez maksas.

 

Lietojot dārgu un it kā kvalitatīvu sejas krēmu, gribas zināt, vai tas tiešām uzlabo un atjauno ādu vai arī dod tikai īslaicīgu vizuālo efektu. Tagad to ir iespējams noskaidrot, veicot ultraskaņu ādas diagnostiku. Šāda padziļināta sejas ādas diagnostika dod iespēju novērtēt ādas stāvokli PIRMS un PĒC krēma lietošanas. Kur un kad iespējams veikt DermaScan sejas ādas diagnostiku bez maksas, meklē: Šeit

 

Ādas diagnostika ar DermaScan ultraskaņas ierīci ir ātra, nesāpīga un ļoti labi ļauj novērtēt ādas patieso stāvokli visā tās dziļumā. Diagnostikas laikā ar ultraskaņām tiek fiksēts gan ādas virsējais slānis (epiderma), tās biezums un esošie bojājumi, kā arī noteikts ādas dziļāko slāņu esošais stāvoklis un bojājumi. Sejas ādas diagnostikas rezultāti ļauj speciālistam skaidri noteikt zemādas struktūras blīvumu un elastīgo šķiedru - kolagēna koncentrāciju.

 

Attēlā zemāk ir novērojams cik būtiski 3 mēnešu Beaute Pacifique A vitamīnu nakts krēma lietošanas laikā atjaunojās kolagēna elsastīna šķiedras. Diagnostikas attēlos zaļās un košās krāsas norāda uz kolagēna šķiedru blīvumu dermā, bet vietas, kur starp zaļajām zonām ir melns - norāda uz ādas bojātajām zonām, kuras nepieciešams atjaunot ar A vitamīna esteru krēmiem. 

Ādas diagnostikas laikā speciālists izstāsta un attēlā uzskatāmi parāda, kāds ir ādas pašreizējais stāvoklis, cik daudz to ir bojājusi saule un cik - novecošanās process. Iegūtie attēli tiek saglabāti datu bāzē. Vēl interesantāk ir vairākus mēnešus vēlāk veikt atkārtotu DermaScan ultraskaņu sejas ādas diagnostiku, kurā speciālists un arī katrs pats var novērtēt, kā pa šo laiku piekoptais dzīves veids, saņemtās procedūras un lietotie krēmi ir mainījuši ādas stāvokli.

 

Veicot DermaScan sejas ādas diagnostiku, piemēram, pirms un pēc intensīvas sauļošanās, ir iespējams novērtēt, kā saules ietekme ir izmainījusi ādu un tās struktūru.  

DermaScan ādas diagnostiku konkrētās dienās bez maksas veic Beauté Pacifique oficiālās Baltijas valstu pārstāvniecības speciālisti Lāzerplastikas klīnikā un lielākajās APOTHEKA aptiekās - tirdzniecības centrā Spice, Rīga Plaza, Galerija Centrs un Domina kā arī lielākajos Douglas Select veikalos. Pēc sejas ādas diagnostikas, speciālists arī palīdz izvēlēties katram cilvēkam piemērotākos ādas kopšanas un atjaunošanas krēmus.

«Beauté Pacifique visā pasaulē piedāvā veikt šādas diagnostikas, jo mēs uzskatam, ka, lietojot kādu ādu uzlabojošu un atjaunojošu krēmu, ir ļoti svarīgi, lai cilvēkiem būtu iespējams pārliecināties par krēma iedarbību un pārbaudīt, cik daudz tas spēj mainīt un uzlabot katra konkrētā cilvēka ādu. Beauté Pacifique ir pārliecināts par savu produktu augsto efektivitāti, tādēļ mēs uzdrošināmies veikt šādas ādas diagnostikas katra klienta priekšā pirms un pēc kosmētikas lietošanas. Diagnostikas vienmēr ir bez maksas. Tagad pilnīgi visiem ir nodrošināta iespēja pārbaudīt jebkuras kosmētikas patieso iedarbību.» uzsver Dānijā ražotās kosmētikas zīmola Beauté Pacifique pārstāvis Mārtiņš Lamberts.

Vai labs sejas krēms viens pats spēj atjaunot ādu?

Dānijas augstākās efektivitātes kosmētikas zīmola Beauté Pacifique radītā kosmētika Latvijā ir pieejama un šobrīd nopērkama www.BePa.lv, Lāzerplastikas klīnikā, Douglas Select veikalos un lielākajās Apotheka aptiekās.

90 dienas pēc Beauté Pacifique nakts sejas krēma lietošanas ir iespējams veikt bezmaksas atkārtotu diagnostiku un pārliecināties cik daudz ir atjaunojusies sejas āda.

Beauté Pacifique kosmētiku ļoti augstu novērtē Latvijas dermatologi, tai skaitā, arī Lāzerplastikas klīnikas ķirurgs Dr. Valdis Ģīlis:

«Klīnikā mēs veicam ādu atjaunojošas lāzerprocedūras, taču bieži pacientam ādas stāvoklis ir tik bēdīgs, ka tās dziļākajos slāņos vairs nav elastīgo šķiedru. Šādos gadījumos mēs iesakam vismaz 4 nedēļas pirms paredzētās ādu atjaunojošās procedūras lietot atjaunojošus A vitamīna esteru krēmus. Un mēs redzam, ka ādas stāvoklis tik tiešām ievērojami uzlabojas visā tās dziļumā.»

Tik augsts ādu atjaunojošs rezultāts tiek sasniegts pateicoties patentētai un ļoti īpašai metodei, kas šiem Dānijā ražotajiem Beauté Pacifique krēmiem ļauj patstāvīgi izkļūt cauri ādas virsmai un ievadīt ādas dziļākajos slāņos virkni aktīvu sastāvdaļu, tai skaitā, vairākus stabilas formas A vitamīna esterus.

Beauté Pacifique ādu atjaunojošā kosmētika tiek izstrādāta pēc īpašas tehnoloģijas, kur, izmantojot nanotehnoloģijas un dabīgo skvalāna eļļu, tiek panākta izcila krēma uzsūkšanās. Vairāki Beauté Pacifique krēmi satur stabilas formas A vitamīna esterus, kā arī Skvalāna eļļu, kas ir ļoti līdzīga lipīdiem, kas jau dabīgā veidā atrodas cilvēka ādā.

Krēmu, uzklājot uz ādas, tajā esošie A vitamīna esteri un citas aktīvās sastāvdaļas ļoti dziļi iesūcas ādā, un veicina gan epidermas, gan elastīgo šķiedru un kolagēna atjaunošanos ādas dziļākajos slāņos.

 

Beaute Pacifique speciālists Mārtiņš Lamberts par šīs Dāņu kosmētikas efektivitāti: "Man ļoti patīk tie klienti, kas ir zaudējuši ticību kosmētikai vispār. Kad cilvēks man saka - "kosmētika taču tāpat neko nevar uzlabot"...mani pārņem prieks, jo zinu, ka šī cilvēka domas patiešām mainīs tas ko viņš piedzīvos ar Beaute Pacifique kosmētiku un tas ko viņš ieraudzīs, veicot atkārtotu DermaScan ādas diagnostiku."

 

Viens no šī zīmola visā pasaulē ārstu ieteiktākajiem produktiem ir ādu atjaunojošais A-vitamīna esteru nakts krēms Creme Metamorphique, kam ir izteikta pretnovecošanās ( anti age) iedarbība.

90 dienās līdz pat 80% stiprāka āda.

Crème Métamorphique.

Pretnovecošanās (pretgrumbu) nakts krēms plānai, sausai, saules bojātai ādai.

Klīniski ir pierādīts, ka jau pēc 90 dienu Crème Métamorphique krēma lietošanas, epidermas stāvoklis uzlabojas līdz pat 80%, kā arī ādas dziļākajos slāņos ievērojami uzlabojas elastīgo šķiedru un kolagēna blīvums. Regulāri lietojot šo nakts anti-age krēmu, sausa, normāla un saules bojāta āda atjaunojas visā tās dziļumā, āda kļūst biezāka, elastīgāka un samazinās grumbiņas. Lietojot šo krēmu vismaz 4 nedēļas pirms ādas atjaunošanas lāzerprocedūrām, lāzerprocedūru efektivitāte paaugstinās līdz pat 30%. Ja šis krēms tiek pareizi lietots, tad katru vakaru nelielā daudzumā uzklājot to no pieres līdz dekoltē zonai, 115 ml krēma pietiek vismaz 8 mēnešu lietošanai.

 

Super3 Booster.

Atjaunojošs pretnovecošanās nakts krēms kombinētai, problemātiskai un taukainai ādai.

Super3 Booster, atjaunojošais A vitamīna esteru nakts būsteris ir radīts cilvēkiem, kam ir kombinēta, taukaina āda, problemātiska āda vai akne. Ļoti labi piemērots arī vīriešu sejas ādas kopšanai un atjaunošanai. Atjauno ādu visos līmeņos un efektīvi mazina grumbas. Šis sejas krēms satur 3 veidu A vitamīna esterus, propolisu, kā arī īpašas vielas, kas samazina ādas pastiprinātu taukošanos un sejas ādas spīdēšanu. Tieši Super3 Booster ir ļoti ieteicams problemātiskai un aknes bojātai ādai, jo tas efektīvi mazina jaunu pumpu veidošanos uz ādas, kā arī atjauno jau bojāto sejas un kakla ādu.

 

„Šis ir ļoti efektīvs pretgrumbu un pretnovecošanās krēms, taču tieši šo krēmu mēs regulāri iesakam arī jauniešiem ar problemātisku ādu un akni. Lietojot Super3 Booster, sejas āda kļūst tīrāka, mazinās tās taukošanās un īsā laikā būtiski samazinās pinnes. Vienlaicīgi tas atjauno arī ādu vietās, kur to jau ir bojājusi akne.” Norāda Beauté Pacifique pārstāvis.

 

Submersive Serum Paradoxe.

Šūnas atjaunojošs serums visiem ādas tipiem, īpaši ieteicams rosācijai un kuperozai ādai.

Spēcīga, ādu atjaunojoša iedarbība piemīt arī nesen, vairāku zinātnieku sadarbības rezultātā, radītajam serumam Submersive Serum Paradoxe, kas satur koncentrētu Andu kalnos augošo vīnogu kauliņu ekstraktu – Resveratrolu un Procianidīnu, kā arī dabīgo Skvalāna eļļu un divu veidu E-vitamīnus. Šis serums ļoti efektīvi atjauno šūnas, izlīdzina ādas toni, samazina ādas apsārtumu, palēnina ādas novecošanos, apslēpj redzamas poras un padara ādas virsmu gludāku. Lietojot šo serumu, āda kļūst veselīgāka, iegūst svaigumu un dabīgu spīdumu. Tieši šo serumu izmanto arī Dānijas karaliskās ģimenes vizāžists, lai karaliskās ģimenes pārstāves iegūtu nevainojamu karalisko make-up. 

Iepazīsties ar Latvijā populārās vizāžistes Janas Kozlovas padomiem kā iegūt nevainojamu make-up ar Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe šeit.

 

Scars&Stripes.

Efektīvi mazina rētas un dažāda vecuma strijas.

Šis Rētas un strijas mazinošs krēms ir augstākās efektivitātes krēms, kas ierobežo rētu un striju veidošanos kā arī kopj un mazina dažāda vecuma esošas rētas un strijas. Augstais rezultāts iespējams, pateicoties dziļai iedarbībai ādā ar četrām aktīvām sastāvdaļām. Šīs sastāvdaļas katra savā veidā mazina rētu apsārtumu, un normalizē ādas bojāto audu struktūras izmaiņas, kas padara redzamas rētas un strijas. Satur lielā koncentrācijā arī 3 dažādus A-vitamīnu esterus, kas stimulē kolagēna sintēzi, atjauno ādas struktūru, mīkstina un padara to ievērojami elastīgāku un izturīgāku pret pastiprinātu stiepšanu. Ļoti ieteicams ādas stiprināšanai grūtniecības laikā, pirms un pēc operācijām un ādas lāzerprocedūrām, aknes un jebkurām cita veida rētām.

 

Plašāka informācija par Beauté Pacifique kosmētikas produktiem pieejama www.beaute-pacifique.lv.

 

Detalizētu kosmētikas produktu sastāvu iespējams apskatīt Beauté Pacifique mājas lapā www.beaute-pacifique.lv.

 

„Lāzerplastikas klīnikā” pie ārstiem un kosmetologiem kā arī Douglas Select veikalos un Apotheka aptiekās jautājiet produktu paraudziņus.

 

Izmantojiet arī iespēju veikt bezmaksas ādas diagnostiku, iepazīties ar produktiem un saņemt sev piemērotāko produktu paraudziņus. Tuvāko diagnostiku grafiks meklējams Diagnostiku grafiks.

 

Dānijas karalistes pasaules līmeņa ādas kopšanas kosmētika

  • Ar rūpēm par Jūsu ādas veselību!