Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnija tikusi papildināta ar 2 jauniem produktiem

Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnija tikusi papildināta ar 2 jauniem produktiem

Beauté Pacifique Paradoxe ādas kopšanas līnijas produktu radīšanā izmanto patentētu tehnoloģiju, izmantojot pašu iegūto Čīles vīnu kauliņu ekstraktu, un lielā koncentrācijā iegūstot augstu iedarbību Antioksidantus –Procianidīnu un Resveratrolu, kas efektīvi mazina novecošanās pazīmes un saules radītās ādas struktūras bojājumus. Lai sastāvdaļas varētu efektīvi uzsūkties līdz ādas dziļākajiem slāņiem, tās ir iekapsulētas Skvalāna eļļas kapsulās, kas palīdz uzturēt ādu jauneklīgu un veselīgu ilgāk. Skvalāna (squalane) eļļa ir identiska ādā jau ir eļļām, tāpēc krēmam piemīt tikai labas uzsūkšanās spējas, bet tas ir arī lielisks līdzeklis, lai uzturētu ādu jauneklīgi gludu.

 

Līdz šim Paradoxe līnijā zīmolam Mierīgais Skaistums bija serums, dienas krēms un ķermeņa eļļa. Visi produkti ir ļoti ieteicami cilvēkiem ar apsārtušu, jūtīgu vai kuperozu ādu. Visi no šiem produktiem tikuši ļoti augstu novērtēti gan no ārstiem, labākajiem vizāžistiem, un pats galvenais - no ikdienas lietotājiem.

 

Decembrī arī Latvijā beidzot ierodas Paradoxe sērijas jaunais nakts krēms un acu krēms. Abus šos produktus jau augstu novērtējuši Dānijas populārie žurnāli "Costumes" lasītāji, kas abus šos produktus atzinuši par labākajiem, katrs savā kategorijā, attiecīgi: Labākais acu krēms - Paradox acu krēms pret novecošanos, bet Labākais nakts krēms - Paradoxe Anti-Age nakts krēms.

Parredzam šiem jaunajiem produktiem spožu nākotni arī Baltijas valstīs, jo pirmo paraudziņu ieguvēji jau paspējuši sniegt perfektas atsauksmes...